2023-2024: Öğretmen Adaylarının Yaratıcılığı

2023-2024: Öğretmen Adaylarının Yaratıcılığı
Kocaeli Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, öğretmen adaylarının 2023-2024 eğitim yılında yaptıkları 21 benzersiz eser sergilendi.

YENİ ÖĞRETMENLERİN YARATICI ÇALIŞMALARINI SERGİLEYEN ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Kocaeli Üniversitesi Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğin açılışına Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nevzat Aydın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök, şehir ve üniversite yönetimi, üniversite çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin 2023-2024 eğitim dönemi boyunca Öğretim Teknolojileri dersi kapsamında ürettikleri 21 orijinal çalışma sergilendi.

kmu1.jpg

Öğretim Teknolojileri Sergisi'nin Türkiye’de bir ilk olduğuna vurgu yapan Spor Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Veysel Temel şunları söyledi:'' Bugün geleceğin öğretmen adayları kendilerinin farklı tasarımlarla ürettiği eserleri sergilediler. Öğrencilerimiz ileride öğrencileriyle daha kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek için neler tasarlayabileceklerini de bizlere bir kez daha gösterdiler. Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz bu sergide desteklerini bizden esirgemeyen tüm yöneticilerimize ve bu sergiye çok büyük emek veren değerli öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

kmu2.jpg

Sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.