628 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Polo Müjdesi! Satışlar Başladı!

628 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Polo Müjdesi! Satışlar Başladı!
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, Polo modelini ÖTV indirimiyle 628 bin TL’ye satışa sundu. İşte detaylar…

Devlet, engelli vatandaşlara sıfır otomobil satın alma konusunda ayrıcalık tanıyor. Bu kapsamda, yüzde 90 ve üzeri engelli olduğu belirlenen vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi uygulanıyor.

ÖTV muafiyeti için aranan ilk şart bu aracı alacak kişinin en az yüzde 90 ve üzerinde engele sahip olması. Yani söz konusu muafiyetten belirli bir kesim yararlanabiliyor. Bu koşul sağlandıktan sonra ÖTV dahil fiyatı 1 milyon 591 bin 200 lirayı aşmayan sıfır araçlar, ÖTV’siz bir şekilde satılıyor. Her otomobilde ayrı bir ÖTV uygulaması bulunduğu için ne kadarlık bir fiyat indirimi olacağı modelden modele hatta aynı modelin versiyonları arasında bile değişebiliyor.

volkswagen-polo1.webp

628 BİN TL’YE VOLKSWAGEN POLO

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Volkswagen, ÖTV’siz bir şekilde otomobil satın almak hakkı olanlar için ÖTV muafiyetli fiyatları açıkladı. Firmanın çok satan modellerinden olan Volkswagen Polo şu anda liste fiyatından 1 milyon 109 bin liraya satılıyor. ÖTV muafiyeti devreye girince bu aracın fiyatı 628 bin liraya düşüyor. Bu fiyat da taşıt kredisi desteği ile firmaya ödenebiliyor. Oldukça kolay bir şekilde satın alınabilen Volkswagen Polo için en uygun fiyatlı satın alma bu yolla gerçekleşebiliyor.