“8. Tarım ve İnsan” Fotoğraf Sergisi Açıldı

“8. Tarım ve İnsan” Fotoğraf Sergisi Açıldı
“Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışı Vali Süleyman TAPSIZ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenen ve bu yıl 8’ incisi gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışı Valimiz Sayın Süleyman TAPSIZ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzdeki sergi açılışına; Valimiz Sayın Süleyman TAPSIZ, İl Müdürümüz Orhan ÖZÇALIK, TKDK İl Koordinatörü Özgür ÖZTÜRK, Meteoroloji Müdürü Ahmet ERGENÇ, Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU, İl Müdür Yardımcımız Baran Yavuz YÜREKLİ, Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Hayırlı olması dilekleriyle gerçekleştirilen sergi açılışının ardından Vali TAPSIZ, davetlilerle birlikte Tarım ve İnsan konusunun işlendiği fotoğraf sergisini gezerek yarışmayla ilgili olarak İl Müdürü ÖZÇALIK’tan bilgiler aldı.
 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından her yıl düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında ‘tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflar yer alıyor. Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışma 6 kategoride gerçekleştirilirken, yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 60 adet fotoğraf İl Müdürlüğümüzde sergilenmeye başladı. Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi, 27 Nisan 2017 Perşembe gününe kadar açık olacak ve vatandaşlar tarafından da gezilebilecektir.