Başarılı Judoculardan Kısacık’a Ziyaret

Başarılı Judoculardan Kısacık’a Ziyaret
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Türkiye Şampiyonları’nda dereceye giren başarılı judocularla bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hayati Kısacık, judo branşında düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası, Ümit Takımlar Terfi Müsabakaları, Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası ve Avanos’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final müsabakalarında dereceye giren başarılı sporcuları makamında kabul etti.
Elde edilen başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kısacık, "Sporcularımızın başarıları bizleri ziyadesiyle sevindiriyor. Judo'da ilimizi temsil eden genç sporcularımızı kutluyorum. Başarılı sporcularımızın Dünya ve Avrupa arenasında da bayrağımızı gururla dalgalandıracaklarına inanıyorum. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecek.” diye konuştu.
Karaman’da ciddi bir sporcu potansiyelinin olduğunu belirten kısacık, şunları kaydetti:
"İlimiz gençlerinin Türkiye ve uluslararası alanda yaptığı dereceler çok önemli. Şuanda birçok farklı branşta başarılar gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin judoda her yıl ev sahipliği yaptığı iki uluslararası organizasyondan biri olan Nazım Canca Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda ilimiz sporcularından Enes Uysal, Esra Türegün ve Ebru Arabay’ın da ülkemiz adına mücadele edecek olması bizler için gurur kaynağı. İnşallah sporcularımız başarılı sonuçlara imza atacaklar ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, elde edilen başarılarının diğer gençlerimize de örnek olmasını temenni ediyorum."
Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve milli takım judo antrenörü Ahmet Ömre Türe katıldı.
İl Müdürü Kısacık, ziyaret sonunda başarılı sporculara hediye verdi.