FETÖ/PDY Operasyonlarında Bir Kişi Daha Yakalandı

FETÖ/PDY Operasyonlarında Bir Kişi Daha Yakalandı
Karaman'da FETÖ/PDY Operasyonlarında Bir Kişi Daha Yakalandı

Karaman Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "15/07/2016 günü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan kalkışma hareketi ile ilgili olarak, Ülkemizin birliği ve beraberliğine kastedenlerin yargı önüne çıkarılabilmeleri için yürütmekte olduğumuz çalışmalar neticesi;
24/07/2016 günü Emniyet Müdürlüğümüzce "Gevher Hatun Koleji ve Sabah Eğitim Hizmetleri A.Ş ye ait belge ve paraların Muammer S. İsimli şahsın ikametinde saklanıldığı" yönünde alınan bilgi üzerine, şahsın Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada, Gevher Hatun Kolejine ve Lisesine ait telefon, 3.000 TL para ve flaş bellek ele geçirilmiştir. Ayrıca ikamette yapılan aramada; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü lideri Fetullah GÜLEN in resmi olan kitap ayracı, bir tanesi "F" serili olmak üzere toplam 3 adet 1 Amerikan Doları ele geçirilmiştir. Bu Amerikan dolarının 15/07/2016 günü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimi sonucunda yakalanan üst düzey örgüt üyelerinden de ele geçirilen "F" serili 1 Amerikan Doları olduğu, bu dolarların Fetullah GÜLEN tarafından okunup üflendiği, bu yüzden bereket getirdiğine inanıldığı, Pensilvanyayı ziyaret eden örgütün üst düzey yöneticilerine Fetullah GÜLEN tarafından verildiği, örgüt içerisindeki derecelendirmenin bu dolarlardaki seri numaralarına göre yapıldığı, F serisinin ise en üst düzey örgüt üyelerine verildiği anlaşılmıştır.
Muammer S. İsimli şüpheli FETÖ/PDY örgütüne üye olmak suçundan 25/07/2016 günü Adalet Sarayına sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır." denildi.