Ertuğrul Çalışkan; Bizi Millet yapan Annelerimizdir

Ertuğrul Çalışkan; Bizi Millet yapan Annelerimizdir
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; annelerin sadece evlatlarını doğurmakla kalmadıklarını, aynı zamanda bir toplumu doğurduklarını söyledi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yayınladığı Anneler günü mesajında; "Bizi Millet yapan Annelerimizdir." dedi.
 
Ertuğrul Çalışkan yayınladığı mesajının tamamında şunları söyledi; " Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.
 
Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.
Bu özel günlerinde, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.”