Karaman’da “Anne Kız Kur’an Öğreniyoruz” Projesi

Karaman’da “Anne Kız Kur’an Öğreniyoruz” Projesi
Karaman’da "Anne Kız Kur'an Öğreniyoruz Projesi" kapsamında anne ve kızları Kur'an-ı Kerim okumaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “ Anne Kız Kur’an Öğreniyoruz” projesi Karaman’da hayat bulmaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi ve İl Müftülüğü işbirliği ile uygulamaya konulan proje kapsamında Gençlik Merkezine Gelen 10 Anne Ve Kızı Kur’an Okumaya Başladı. 
İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen Mescid-i Aksa Kur’an Kursu öğreticilerinden Şeyma Acar ve Nazire Dik tarafından verilen eğitimler Cumartesi günleri saat 10.30 ile 12.00 arası Gençlik Merkez’inde devam ediyor. Büyük ilgi gören projenin ilk etapta bir ay süreği belirtildi.
Projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın örnek projeleri arasında yer aldığını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Büyük ilgi gören proje 81 ilde uygulanmaya devam ediyor. Bizlerde Karaman Gençlik Merkezi olarak projenin yayılmasını sağlayarak anne ve kızlarının bu projeden faydalanmasını sağlayacağız. Projemizde yer alan ve uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.