Karamaninsesi.com Whatsapp ihbar hattı kuruldu.

Karamaninsesi.com Whatsapp ihbar hattı kuruldu.
Karamaninsesi.com okuyucuları gazetemize daha rahat ulaşabilmesi için Karaman’da ilk defa ihbar hattı kurdu.

Özgür ve tarafsız haberciliğiyle 8 yıldır ses getiren Karamaninsesi.com “Whatsapp İhbar Hattı” kurarak isminde de olduğu gibi Karamanın Sesi olmaya devam ediyor.

Çoğu vatandaşımız, hizmet yerlerinde veya toplum içerisinde yaşadıkları sıkıntılara sessiz kalıyor ve şikâyet etme haklarını kullanmaya çekiniyorlar. Bazı duyarlı vatandaşlarımız Gazetelere şikâyette bulunsa da çoğu kişi uğraşmak istemediği veya zamanı olmadığı için şikâyetlerini hiçbir yere aktaramıyordu.


Karamaninsesi.com; Karamanlı ların sesi olmak için 0541 226 70 70 numaraları hattı “Whatsapp Şikâyet Hattı” olarak hizmete sundu. Bu numaradan her türlü video, resim veya yazı metnini bize gönderebilirsiniz.
Haber kaynağımız olan okuyucularımız “ 5187 Sayılı Basın Kanununa” göre ismi gizli tutulacaktır.


SON DAKİKA HABERLERİNE ÜCRETSİZ ABONE OLUN


Yaklaşık 5 aydır 850 Aboneye Sadece Önemli haberleri son dakika olarak Whatsapp üzerinden okuyucularına sunan Karamaninsesi.com bunu daha fazla kitleye ulaştırmayı planlıyor. 


Sizde Abone olmak istiyorsanız Whatsapp’tan “ABONE” yazın 0541 226 70 70 numaraya mesaj atın. Hiçbir ücret ödemeden süresiz abone olun. 
Abonelerimiz Son dakika haberlerini almak için 0541 226 70 70 numaralı hattımızı Telefon rehberlerine mutlaka eklemeleri gerekiyor.


Sizde toplumun duyarlı vatandaşı olun, Sizin gönderdiğiniz haberler gündeme gelsin.

Whatsapp İhbar Hattı: 0541 226 70 70 ( Telefon rehberinize kaydetmeyi unutmayın.!)