Recep Konuk'tan Belediye ye ziyaret

Recep Konuk'tan Belediye ye ziyaret
Ak Parti Karaman Milletvekili TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Sayın Recep Konuk, Karaman Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından karşılanan Konuk’a Başkan Çalışkan; belediyenin yatırım, hizmet ve çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Başkan Çalışkan: “Sayın Milletvekilimiz, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk beyefendiyi ağırlamaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Belediye olarak, merkezi yönetimin ve milletvekillerimizin de desteği ile şehrimize hizmet etmeye, Karaman’ın gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyarette konuşan Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk ise: “Karaman milletvekilleri olarak, siyasi duruş gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Hükümetimizin desteği, sizlerin ve Karamanlı hemşehrilerimin gayretiyle hep birlikte çalışarak şehrimizi kalkındıracak yatırımlara imza atacağız. Hepimizin ortak gayesi Karamanımızın büyümesi ve gelişmesidir” dedi.
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman’da devam eden yatırımlar ve çalışmaların son durumu hakkında Milletvekili Recep Konuk’a görsel sunum yaparak görüş alışverişinde bulundu.