Show Tv’den Büyük ayıp

Show Tv’den Büyük ayıp
Show Tv Haber bugün akşam haberlerinde büyük bir gafa imza attı
Türkiye’nin en büyük kanallarından Show Tv Ana haber bülteni bu akşam büyük bir gafa imza attı. 
FETÖ/PDY örgütünü araştıran İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Evliya Çalışkan’a yapılan silahlı saldırıyı haber yaparken haberin içerisine yanlışlıkla Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın resmini koyan Show Habere vatandaşlardan büyük tepki geldi. 
 
Show Haberin yaptığı bu büyük yanlışın ardından Karamaninsesi.com Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın görüşünü aldı. Gazeteci Hüseyin Ölger’e açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan kendisinden özür dilendiğini söyledi. 
Ertuğrul Çalışkan Haber sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hainlerin 15 Temmuz ile başlayan saldırıları görüldüğü gibi sonlanmış değil. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Evliya Çalışkan’a yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu akşam konuyu haber yapan Show Tv yanlışlıkla şahsımın resmini kullandı. Emin olun öğrenir öğrenmez bende şaşırdım. Televizyon yöneticileri beni aradılar. Büyük bir yanlışlık yaptıklarını belirterek özür dilediler. Bizde anlayış gösterdik.” Dedi.