Yola fırlayan minik kıza motosiklet böyle çarptı

Yola fırlayan minik kıza motosiklet böyle çarptı
Sultanbeyli'de kaldırıma park eden bir otomobil nedeniyle caddeden yürüyen anne ve kızı dehşet dolu anlar yaşadı.

Annesinin elinden kurtularak koşmaya başlayan 3 yaşındaki kız çocuğuna yoldan geçen motosiklet çarptı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre olay Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi Kale Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. 3 yaşındaki minik S.A. ve annesi, kaldırıma park eden bir otomobil yüzünden caddeye inerek yollarına devam etmek istedi. Bu sırada annesinin elinden kurtulan minik S.A., yolun karşısına geçmek için koşmaya başladı. Caddeden geçen motosiklet sürücüsü ise S.A.'yı son anda fark ederek son anda bir manevra yaptı. Motosiklet devrilse de minik kıza çarpmaktan kurtulamadı. Minik kızın yere düşmesiyle annesi de feryatlar içinde yanına koşarken, motosiklet sürücüsü ise yardım etmeye çalıştı. S.A.'yı kucaklayarak hastaneye götürmek isteyen motosiklet sürücü, anne ve çevredekileri tarafından engellendi. 
Minik S.A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak çarpışma nedeniyle kulak zarında hasar oluştuğu öğrenildi. 
Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde minik kız annesi ile birlikte kaldırımda yürüyor. Anne ve kız, bir süre sonra kaldırıma park eden otomobil nedeniyle yola iniyorlar. Annesinin elinden kurtulan minik kız bir anda koşmaya başlıyor ve motosikletin altında kalıyor. Devrilen motosiklet sürücüsü yardım için hemen kızın yanına koşuyor. Kızı kucaklayan sürücü, anne ve çevredekiler tarafından vazgeçiriliyor ve ambulans bekleniyor.