AK Parti KaramanFk’ye destek vermek için çalışma başlattı.

AK Parti KaramanFk’ye destek vermek için çalışma başlattı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Karaman Futbol Kulübüne destek vermek için parti olarak kampanya başlattılar.
Karaman’ın yeni stadında bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya destek olmak için AK Parti Karaman Teşkilatı çalışma başlattı.
 
Karaman Futbol Kulübüne maddi destek sağlanması için kombine bilet ve Loca satışı yapan Kulüp yönetimi takıma sahip çıkılması için herkese çağrıda bulunmuştu.
 
Karaman FK’nin bu çağrısını dikkate alan AK Parti Karaman teşkilatı büyük bir çalışma başlattı.
 
İl Başkanı Av. Murat Öztürk açıklamasında; “Yeni sezonda AK Parti ailesi olarak milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile birlikte takımımızın başarısına, hüznüne, mutluluğuna, gururuna ortak olmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 
Murat Öztürk yaptığı açıklamasının devamında; “İl Kadın Kolları Başkanımız Fatma Coştu, İl Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Yavuz ve İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte, bu sezon yeni stadyumumuzda 2.ligde mücadele edecek olan Karaman Futbol Kulübümüze destek olmak adına kombine bilet ve loca alma kampanyası başlattık. Bilindiği üzere Karaman Futbol Kulübümüz geçen yıl başarılı bir sezonun ardından 2. Lige yükselme başarısı göstererek bizleri hem sevindirip hem de gururlandırdı. Biz AK Parti ailesi olarak geçen yılda olduğu gibi doğru yönetilen, şeffaf, dürüst ve başarılı Karaman Futbol Kulübümüzü hep destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Yeni sezonda takımımızın elinden gelen mücadeleyi yapacağından ve bizleri sezon sonu geçen sezon olduğu gibi tekrardan sevinç ve gurura boğacağından hiç şüphemiz yok. Yeni sezonda AK Parti ailesi olarak milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile birlikte takımımızın başarısına, hüznüne, mutluluğuna, gururuna ortak olmaya devam edeceğiz. Yeni sezonunda takımımıza başarılar diler, tüm Karamanlı hemşerilerimizi kombine bilet almaya davet ediyoruz.” Dedi.