AK Partinin başarılı ismi Celalettin Güngörer aday adayı oldu

AK Partinin başarılı ismi Celalettin Güngörer aday adayı oldu
AK Partinin eski İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer bugün AK Parti’den Belediye Başkanı aday adayı oldu.
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne teşkilat kademelerinde görev alan Celalettin Güngörer bugün aday adaylığını resmen duyurdu.
Daha önceleri AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan Celalettin Güngörer teşkilat üyeleriyle uyumlu bir şekilde çalışması partinin başarılarına da vesile olmuştu. AK Parti’nin Karaman’da %70’e yakın aldığı dönemlerde de yine Celalettin Güngörer bulunuyordu.
 
İl Genel Meclis Başkanlığı sürecini de başarılı bir şekilde yürüten Celalettin Güngörer, Köylere tarihin en büyük hizmetlerinin gitmesini sağlamıştı.
 
BABASI KARAMAN’IN İL OLMASININ TEMELLERİNİ ATTI
 
Celalettin Güngörer Belediye Başkanlığı görevine pek de yabancı sayılmaz. Celalettin Güngörer’in Babası Adem Güngörer Karaman’ın 1987-89 yıllarında ANAP’tan Belediye Başkanlığı görevini yapmıştı. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile ilişkileri iyi olan Adem Güngörer büyük gayret ve çalışmalarıyla Karaman’ın İl olmasının temellerini atmıştı.
Ailesiyle birlikte Karaman’a yıllarca hizmet eden Celalettin Güngörer Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Fabrikasıyla da Karaman ekonomisine katkıda bulunuyor.