Akaryakıtta Nisan İndirimi! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıtta Nisan İndirimi! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Akaryakıta her geçen gün gelen zamların ardından bankalar da bünyelerine daha fazla müşteri çekmek için akaryakıt kampanyası yapmaya başladı. Buna kapsamda, Akbank da yeni bir akaryakıt kampanyasına imza attı. İşte detaylar…

Akaryakıta gelen fahiş zamların ardından araç sahiplerinin beklediği indirimler bir türlü gelmezken, herkes çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bankalar da hem bünyelerine daha fazla müşteri çekmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için akaryakıt kampanyalarına hız verdi.

Bu kapsamda, Akbank da yeni bir akaryakıt kampanyasına imza attı. Buna göre, 1 Nisan- 15 Mayıs 2024 tarihlerinde, kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilecek 600 lira ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz harcamasına Juzdan’dan kampanyaya katılarak 150 lira chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 140 lira chip-para hediye edilecek. Böylece, Akbank müşterileri BP’den yapacakları akaryakıt harcamalarında 150 lira indirim kazanmış olacak.

297241.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılması ve faydalanmaya başlamak içinilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “Bp” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekecek.

Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilecek ve en fazla 140 TL chip-para kazanabilecek.

Kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda Kampanyalar sayfasındaki “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesinden sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek.