Akaryakıtta Nisan İndirimi! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!

Akaryakıtta Nisan İndirimi! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!
ING Bank, araç sahiplerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanyaya imza attı. Bu kapsamda, ING Bank’tan araç sahiplerine akaryakıt konusunda indirim müjdesi verildi. Peki, indirim kampanyasının detayları neler? İşte merak edilenler…

Akaryakıt fiyatlarına her geçen gün gelen zam nedeniyle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Araç sahiplerini rahatlatacak bir indirimin de gelmemesi nedeniyle herkes bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, ING Bank da müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir akaryakıt kampanyasına imza attı.

Buna göre, 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz veren ING Bank müşterileri, anında 500 TL hediye kazanacak.

297241.webp

KAMPANYA ŞARTLARI

ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşteriler, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım sağlayabilecek. Katılımın gerçekleşmesi durumunda kampanya şartları kabul edilmiş sayılacak.

Kampanya, 12 ay boyunca geçerli olacak. Kampanyaya katılım sağlanan ilk ay ING müşterilerinin harcama sözünü yerine getirmesi durumunda ilk ayı sayılacak. Yerine getiremediği durumda bir sonraki ay ilk ayınız sayılır ve üzerine 11 ay daha devam eder. İlerleyen aylarda harcama sözünü yerine getirilmediğinde 12 aylık süre kesilmeden devam edecek ve bu aylar eksik olarak hesaplanacak.

İlgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmak gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ