Akaryakıtta Rekor İndirim! Yetkililer Resmen Açıkladı!

Akaryakıtta Rekor İndirim! Yetkililer Resmen Açıkladı!
Akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamların ardından beklenen indirim haberi gelmeyince araç sahipleri de çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu kapsamda, İş Bankası’ndan yeni bir akaryakıt kampanyası geldi. İşte detaylar…

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarının gün geçtikçe artması nedeniyle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Araç deposunu doldurmak artık resmen hayal olma noktasına gelince araç sahipleri de bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı.

Bu kapsamda, İş Bankası, müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir akaryakıt kampanyasına imza attı. İş Bankası ve Petrol Ofisi iş birliğinde gerçekleşen yeni kampanyaya göre, İş Bankası müşterileri Petrol Ofisi’nden yaptıkları harcamalardan 125 TL’ye varan indirim kazanacak.

Buna göre, 1-30 Nisan 2024 tarihine kadar Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 750 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL, toplam 125 TL MaxiPuan kazanılacak.

hafta-sonu-akaryakit-fiyatlari-ne-oldu-17-mart-2024-akaryakit-fiyatlari-rhds.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Müşteriler, kampanyaya katılımını kampanya dönemi içinde istediği zaman (alışverişten önce veya sonra) yapabilecek.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım sağlanabilecek.

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia Black markalı tüm bireysel kredi kartları ve bankamatik kartlar kampanyaya dahil olabilecek.

Öte yandna, Maxipara Kartlar,Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ise kampanyaya dâhil edilmeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ