Akbank’tan Son 9 Gün Uyarısı! Hesaplara 3 Bin TL Yatacak!

Akbank’tan Son 9 Gün Uyarısı! Hesaplara 3 Bin TL Yatacak!
Nisan ayına özel yeni kampanyalarını duyurmaya devam eden Akbank, son düzenlediği kampanyayla beraber müşterilerine 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu. Peki, kampanyanın detayları neler? İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess ve Wings müşterilerine hediye chip-para kampanyasını duyurdu. Buna göre, müşteriler 3 bin TL’ye kadar chip-para kazanacak.

Bu kapsamda, Axess müşterileri yapacakları 2 bin lira ve üzeri ikinci ve sonraki her giyim ve elektronik alışverişine 50 lira, toplamda 200 lira kazanıyor.

Wings müşterileri ise aynı sektörlerdeki 3 bin lira ve üzeri ikinci ve sonraki alışverişlerinde 10 bin, toplamda 40 bine varan mil puan kazanıyor. Her iki kampanyadan da yararlanmak amacıyla ay sonuna kadar Juzdan'dan katılım sağlanması gerekiyor. Aynı zamanda, Juzdan'da Axess, Wings ve Akbank Kart müşterilerine özel çok sayıda markada geçerli chip-para, mil puan, indirim ve taksit kampanyaları da sunuluyor.

akbank-1.webp

AKBANK MÜŞTERİLERİNE 3 BİN TL HEDİYE

Axess veya Wings müşterisi olmayanlar, Akbank Mobil'den gerekli başvuruları yaparak, kartlarını anında kullanabiliyor. Halen Axess müşterisi olmayanlar için aynı zamanda, yüksek kazançlı bir kampanya da da bulunuyor. 30 Nisan’a kadar ilk kez Axessli olacak müşteriler, 15 Mayıs tarihine kadar yapacakları her 2 bin lira ve üzeri alışverişlerinde 300 lira ve toplamda ise 3 bin liraya kadar chip-para kazanabiliyor.

Öte yandan, Cebe inen Axess'e müracaat eden müşteriler, kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak amacıyla Axess'e müracaat edilmesinin ardından, Juzdan uygulamasından katılım sağlamak yeterli oluyor.