Ali Ankaralı Siyonist İsraili kınadı

Ali Ankaralı Siyonist İsraili kınadı
Karaman Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Ankaralı, Siyonist İsrail’in katil olduğunu belirterek zulmünün yanına kâr kalmayacağını söyledi.
GÖZÜ DÖNMÜŞ ZALİM SİYONİST İSRAİL ABD’yi ve YANDAŞLARINI KINIYORUZ.
 
Siyonist İsrail ve en büyük destekçisi olan ABD’yi kınadığını belirten Ali Ankaralı şunları söyledi; “ Savaş Hukukunun hiçe sayılarak çoluk çocuk demeden masum sivil insanların üzerine binlerce ton bomba yağdıran, Gazze’yi açık hava hapishanesine çeviren Zalim Siyonist israil’i Şiddetle kınıyoruz.
 
İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail'in vahşetinin zalimliğinin son örneğidir.
Tarihte eşi benzeri olmayan Gazze’de yaşanan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamayı yerinde bir çağrı olduğunu düşünerek harfiyen destekliyoruz.
 
Tarih, şahit olduğumuz bu gözü dönmüş vahşete sessiz kalanları da kalmayanları da not etmektedir.
'Ey inkârcılar!) Eğer siz fetih/zafer istiyorsanız, Kazandığınız zaferi gördünüz? Eğer (insanlara saldırmaktan, zulüm ve haksızlıktan) vazgeçerseniz bu sizin için daha hayırlı olur. Eğer tekrar savaşa dönerseniz, Biz de döneriz. Askeriniz çok da olsa sizi kurtaramayacaktır. Çünkü Allah inananlarla beraberdir.' Enfal Suresi 19. Ayetinin er geç tecelli edeceğine inanıyoruz.
 
Karaman Mali Müşavirler Odası olarak Gazze’nin Filistin’in tüm coğrafyalarda zulüm gören Müslüman halkların yanında İNSANLIK SAFINDA yerimizi aldığımızı deklare ediyoruz.” Dedi.