Bayram Sonrası Akaryakıt İndirimi! Yetkililer Resmen Açıkladı!

Bayram Sonrası Akaryakıt İndirimi! Yetkililer Resmen Açıkladı!
Akaryakıta gelen fahiş zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelirken müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, akaryakıt kampanyasıyla 250 TL hediye edeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Araç sahipleri, akaryakıta peş peşe gelen zamlar nedeniyle resmen araçlarını çalıştırmaya korkar hale geldi. Beklenen indirim haberi de gelmeyince tüm gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası da müşterilerinin yüzünü güldürecek bir akaryakıt kampanyasına imza attı.

Ziraat Bankası, yeni akaryakıt kampanyası kapsamında Bankkart ile nisan ayı içerisinde Bankkart anlaşmalı akaryakıt sektöründeki üye işyerlerinden yapılacak bin lira ve üzeri harcamalarınıza yüzde 5 (tek seferde en fazla 100 TL), toplam 250 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. Böylece, Ziraat müşterileri, kampanya doğrultusunda yapacakları akaryakıt harcamalarında 250 TL’ye kadar indirim kazanmış olacak.

hafta-sonu-akaryakit-fiyatlari-ne-oldu-17-mart-2024-akaryakit-fiyatlari-rhds.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Akaryakıt kampanyasından faydalanmaya başlayabilmek için Bankkart Mobil veya SMS ile katılmak yeterli olacak.

Kampanyaya Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan AYINSEKTORU yazılarak 4757'ye SMS göndererek ya da Bankkart Mobil'den Bankkart Dünyasındaki "Ayın Sektörü" menüsünden katılım sağlanabilecek.

Bir müşteri, ayın sektörü özelliğine bir kez katılabilecek. Katılım, asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilecek.

Kampanyaya katılan bir kişinin tek seferde yapacağı harcamadan kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 100 TL olacak. Ayrıca, bir takvim ayı boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 250 TL ile sınırlı kalacak.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan yapılması gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ