Bayramda Akaryakıt İndirimi! Paranız Cebinizde Kalacak!

Bayramda Akaryakıt İndirimi! Paranız Cebinizde Kalacak!
Akaryakıta gelen fahiş zamların ardından beklenen indirim bir türlü gelmeyince araç sahipleri de çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu kapsamda, Garanti BBVA’nın yaptığı akaryakıt kampanyası göz doldurdu. İşte detaylar…

Garanti BBVA, araç sahiplerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanyaya imza attı. Buna göre, 01 Nisan-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında, BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 700 TL ve üzeri alışverişe ekstra 10 TL bonus verilecek.
Garanti BBVA, söz konusu kampanyaya ilişkin tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

297241.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında, BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 700 TL ve üzeri alışverişe ekstra 10 TL bonus verilecek.
Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan 4 defa 700 TL ve üzeri işlemlerde SMS ile katılıma 180 TL bonus, BonusFlaş ile katılıma 190 TL bonus verilecek kampanya ile birleştirilebilecek.
700 TL'lik harcamalardan yapılacak ilk BonusFlaş'tan mobil veya QR ile ödemeye ekstra 10 TL bonus kazanılacak ve toplamda maximum 200 TL'ye kadar bonus kazanılabilecek.
Kazanılan Bonus'lar 20 Mayıs-20 Haziran 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında Garanti BBVA üye işyerlerinde kullanılabilecek.
Kullanılmayan bonus'lar 21 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak. Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için "Hemen Katıl" butonu tıklanması yeterli olacak.