Belediye Başkan Adayı Çeliktaş Hastane Ziyaretinde Bulundu

Belediye Başkan Adayı Çeliktaş Hastane Ziyaretinde Bulundu
Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, hastane personeli, hastalar ve esnafı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Çeliktaş, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karaman Ağız ve Diş Sağlık Merkezi personeline ve tedavi gören hastalara sağlık, esenlik ve afiyet dileklerini iletti. Hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane ziyaretinde bireysel olarak hastalarla ilgilenen Çeliktaş, hastane yönetimi, personel, hasta ve aileleriyle samimi bir şekilde sohbet etti, dualarını ve desteklerini iletti. Ardından çevredeki esnafları da ziyaret eden Durdu Elif Çeliktaş, kendisine ve Yeniden Refah Partisi'ne gösterilen ilgiden son derece etkilendiğini belirtti. Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, "Karaman halkına güveniyorum. Bu seçimde sadakat göstereceklerdir. Milli Görüş ve ahlaki belediyeciliği kendilerine hizmet için bize görev vereceklerdir. Çünkü tek çözüm Milli Görüş ve Erbakan'dır. Millet bunu denedi ve gördü. Erbakan'ın liderliğinin kendilerini aldatmadığını ve aldatmayacağını biliyorlar. Babasına sahip çıkamadık ama evladına destek olacağız," şeklinde konuştu.