Büyük Memnuniyet

Büyük Memnuniyet
Dr. Reşitoğlu'na Hasta Ve Yakınlarından Teşekkür
Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Beyin Ve Sinir Cerrahisi Bölümünde Görev Yapan Op.Dr.Gökhan Reşitoğlun'a Karaman Halkından Yoğun İlgi Ve Memnuniyet.
12 Yıldır Karaman Halkına Hizmet Eden Dr.Reşitoğlu Hem Uzmanlık Alanında Hemde İnsanlarla Arasındaki Yapıcı Ve Olumlu İletişimi Dolayısiyle Gerek Hastalardan Gerekse Hasta Yakınlarından Büyük Övgüyle Bahsedilen İsmi Haline Geldi.
Haber Sitemize Konuşan Hasta ve Hasta Yakınlarının Memnuniyetleri Şu Şekilde;
 
Ümit Kahraman; Güler yüzüyle,ilgi ve alakasından son derece memnun kaldım.Verdigi güven sayesinde,çok rahat bir operasyon geçirdim.Gonul rahatlığı ile tavsiye edebileceğim dalında uzman bir doktor.
 
Hüseyin Şener;
Hocamız çok ilgili çok memnun kaldık.Allah ondan razı olsun.Hocamiza gönül rahatlığıyla gidebilirler onun sayesinde sağlığıma kavuştum.Boyle kaliteli doktorları kaybetmeyelim.
 
Elif Ergün;
Hastalığımın teşhisi, tanısı,tedavisi ve sonrasında göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan ötürü Gökhan beye çok teskkur ederim.Suan hiçbir şikayetim kalmadı.
 
Hüseyin kaya;
Alanında uzman,insan ilişkileri mükemmel,güler yüzlü ayrıca gece gündüz hiç farketmeksizin telefon ile ulaşabildiğim sorularımı yanıtlayan mesleğini en iyi şekilde yapan bir doktor.
Kendisine Teskkurlerimizi sunuyor aynı zamanda her daim duacı olacağımı söylemek isterim.