CHP Karaman’da oyunu arttırıyor

CHP Karaman’da oyunu arttırıyor
CHP Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik seçmenin ilgi odağı oldu.
CHP’nin Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, Kibar ve güler yüzüyle seçmenin ilgisini çekerken özellikle esnaflardan çok büyük takdir toplaması, Karaman'da CHP'nin hızlı bir artışta olduğunu gösteriyor. 
 
Endüstri Meslek ve Çıraklık okulu gibi eğitim kuruluşlarında uzun yıllarca Müdürlük görevi yapan Başkan adayı Recep Sertçelik, çarşı gezilerin de sürekli öğrencileriyle karşılaşması ilgiyi de beraberinde getiriyor.
Seçim çalışması için Tekmersan ve İtfaiye müdürlüğünü ziyaret eden Recep Sertçelik vatandaşların durumları hakkında bilgi aldı.
 
Geçtiğimiz gün Erzincan’da meydana gelen toprak kayması ve Karamanlı askerin şehit haberi kendisini çok üzdüğünü belirten Recep Sertçelik; “Önce Antalya’daki 1 yurttaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketini yaşadık. Ardından, Adıyaman’da şehit düşen hemşerimiz Uzman Çavuş Ahmet TOGAY’ın acısıyla kahrolmuşken Erzincan İliç’te felaket veya kaza diyemeyeceğimiz, düpedüz cinayet olan toprak kayması sonucunda 9 maden emekçisinin tonlarca ton toprağın altında kalmasıyla sarsıldık. Umudumuz az da olsa , toprak altındaki canlarımızın sağ salim kurtarılması tek temennimizdir. Umarım, o toprağı oraya yığanlara ve yığılmasına izin verenlere gereken hesap sorulur” dedi.