Cüzdanında Bankkart Olan Baksın! 1000 TL Bankkart Lira Veriliyor

Cüzdanında Bankkart Olan Baksın! 1000 TL Bankkart Lira Veriliyor
Ziraat Bankası 1000 TL bankkart lira sunulan ve nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyanın detayları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Ziraat Bankası’nın 1 Nisan tarihinde başlattığı ve 30 Nisan tarihine kadar devam edeceğini belirttiği kampanya çerçevesinde 1000 TL bankkart lira elde edilebilirken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de söz konusu fırsatın detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda, kampanyadan kimlerin yararlanacağı ve fırsatın ayrıntıları merak konusu olurken, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Ziraat Bankası 1000 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre 1-30 Nisan tarihleri arasında giyim ve ayakkabı sektörlerindeki ve işyerlerinde yapılacak alışverişlerde toplam 1000 TL bankkart lira elde edilebilecek. Bankkart ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinden Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 2500 TL ile 4999 TL arasındaki alışverişe 250 TL, her 5000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL ve toplam 1000 TL bankkart lira sunulacak. Fırsattan yararlanabilmek için Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekirken, ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri ise kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyecek.

2024/03/16/hesaplama.jpg

Ziraat Bankası 2024 Nisan Güncel Kampanyalar

Ziraat Bankası'nın duyurduğu 1000 TL bankkart lira kampanyasının yanı sıra, nisan ayının ortalarında farklı sektörlerde alışveriş yapacak olan kişiler Ziraat Bankası’nın sunduğu indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Önümüzdeki süreçlerde de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve bankkart lira için Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunacak.