Doğal Gaz ve Elektrik Zammı 2024! Bakan Bayraktar Resmen Açıkladı!

Doğal Gaz ve Elektrik Zammı 2024! Bakan Bayraktar Resmen Açıkladı!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğal gaz ve elektrik zammına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Peki, doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı bir canlı yayında mayıs ayında doğal gaz ve elektriğe zam yapılıp yapılmayacağı sorusunu cevapladı. Bayraktar, elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını ifade etti. Doğalgaz desteğiyle ilgili de konuşan Bayraktar, "Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, özel bir televizyon kanalında enerji gündemine yönelik açıklamalarda bulundu.

elektrik-faturasi-depophotos-2018379.jpg

ZAM BEKLENTİSİ YOK

Bakan Bayraktar, Karadeniz'de petrol arama çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, "Karadeniz'de petrol emaresi olduğunu düşündüğümüz bir keşif kuyusunu da önümüzdeki süreçte, birkaç ay içinde inşallah kazacağız" ifadelerini kullandı.

Doğalgaz ve elektrikte olası bir zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin konuşan Bayraktar, "Mayıs ayında da şu anda bizim herhangi bir zam beklentisi gözükmüyor. Onu da yönetebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.