Durdu Elif Çeliktaş Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermiyor

Durdu Elif Çeliktaş Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermiyor
Yeniden Refah Partisi'nin Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, Kazımkarabekir Mahallesi esnafını ziyaret ederek, işlerinin bereketli olması temennisinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi'nin Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında Kazımkarabekir Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla buluştu. Esnafla sohbet eden ve taleplerine kulak veren Çeliktaş, “Şehir ekonomisinin bel kemiği olan esnaflarımız bizim için çok değerli. BAĞ-KUR ve vergilerle ekonomik anlamda en çok etkilenen kesimin başında yer alan esnafımız gelmektedir. Ahlaklı belediyecilikle biz her zaman esnafımızın yanında olacağız. Bugün de Seçim Çalışmamıza Kazımkarabekir Mahallesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek, ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunduk. Esnafımıza hayırlı, bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretleri esnasında vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Yeniden Refah Partisi'nin Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti.