Eğitim Toplantısında Gelecek Planlamaları ve Faaliyetler İncelendi

Eğitim Toplantısında Gelecek Planlamaları ve Faaliyetler İncelendi
İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantısında, eğitim öğretim faaliyetleri ve gelecek planlamaları hakkında detaylı görüş alışverişi yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantısına, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Abdurrahman Kurt, İsmail Kılınç, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Millî Eğitim Şube Müdürleri katıldı. Toplantıda, eğitim-öğretim faaliyetlerinin ve devam eden projelerin değerlendirildiği vurgulandı. Türkiye Yüzyılı Eğitim Modeli, okul ve kurum kapasitelerinin etkin kullanımı ve artırılması, okul bakım-onarımları, pansiyon doluluk oranları, kamuoyu görüşleri ve önerileriyle ilgili yeni öğretim programı taslağı üzerinde duruldu. Ayrıca, yaklaşan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin alınan ve alınması gereken önlemler ele alındı.

milli.jpeg

İlçe Millî Eğitim Müdürleri, yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgilendirmelerin ardından taleplerini ve düşüncelerini İl Müdürü Mehmet Çalışkan'a iletti. Toplantıda ayrıca, eğitim-öğretim faaliyetleri çerçevesinde öğrencilerin akademik ve sosyal başarıları ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.