Gazeteciler Karaman’ın yeni Vali’sini ziyaret etti.

Gazeteciler Karaman’ın yeni Vali’sini ziyaret etti.
Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür ve Kanal70.com Genel Yayın Yönetmeni Handan Kahraman, Karaman yeni Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’i Makamında ziyaret etti.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim’e hayırlı olsun dileklerini sunarak; “ Yeni görev yerinizde hayırlı hizmet vermenizi temenni ediyorum. Görevimizi en iyi bir şekilde yaparak sizleri takip edeceğiz ve çalışmalarınızı halkımıza ulaştıracağız.” dedi.
 
Haber70.com Genel Yayın yönetmeni Aziz Gür’de Vali beye hayırlı olsun temennisinde bulunarak; “ Hakkınızda çok iyi bilgiler aldık. İnşallah Karaman’a güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz.” dedi.
 
Kanal70.com Genel Yayın yönetmeni Handan Kahraman’da hayırlı olsun temennisinde bulunarak; “ Yoğun mesainiz arasında bizlere de vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Karaman’a Hoş geldiniz.” dedi.
 
Karaman’ın yeni Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim gazetecilere ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “ Biz geldiğimiz gün itibariyle kollarımızı sıvadık ve Karaman için neler yapabileceğimiz ne varsa en güzeline yapmaya çalışacağız. Sizlerde bizimle birlikte mesai yapacaksınız hep birlikte hizmet edeceğiz. Sizlere de başarılar diliyorum.” dedi.