Gazetecilerden CHP'nin Yeni Başkanına ziyaret

Gazetecilerden CHP'nin Yeni Başkanına ziyaret
Gazeteci Aziz Gür ve Hüseyin Ölger, CHP'nin yeni il başkanı Ahmet Recai Evcen'i parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür ve Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, Cumhuriyet Halk Partisinin yeni il başkanı Ahmet Recai Evcen'i Parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Aziz Gür ve Hüseyin Ölger'in yaptığı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen İl Başkanı Ahmet Recai Evcen; " Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Büyük bir memnuniyet duyduk. İnşallah önümüzde ki süreçte halkımızın gerçek sorunlarını dile getirmek için sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Siyaset ve Gazetecilik var olduğu günden bugüne her zaman iç içe yaşamıştır. Nasıl ki İktidarı sorgulayan bizim gibi Muhalefet partileri varsa bütün partileri sorgulayan Gazetecilerde olmak zorundadır. Yanlış yaptığımız da bizleri uyaracak, doğru yaptığımız da bunları halka ulaştıracak olanlar sizlersiniz." dedi.

Gazeteci Hüseyin Ölger, Ahmet Recai Evcen'in CHP'yi çok güzel yerlere getireceğine inandığını belirterek; " Öncelikle sizlere kolaylıklar diliyorum. Karaman'ın en genç il başkanı olarak İnşallah büyüklerinize örnek olursunuz. Ben sizin il başkanlığınızın çok başarılı olacağına inanıyorum. Karaman Halkının menfaati adına yaptığınız her çalışmanın yanında olacağımızı belirtmek isterim. Size ve yeni yönetiminize hayırlı olsun." dedi.

Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür'de başarılar dileyerek;" Ülkemizin iyi bir şekilde yönetilmesi için başarılı bir iktidar nasıl şartsa iyi bir muhalefetinde olması o kadar şanstır. Ben sizin başarılı olacağınıza inananlardanım. Tekrar size ve Yönetiminizde ki bütün arkadaşlara hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum." dedi.