Haydi Karaman Gençler Birliğine sahip çıkalım

Haydi Karaman Gençler Birliğine sahip çıkalım
Karaman Gençler Birliği BAL Liginde Karaman''ı temsil ediyor
Bölgesel Amatör Ligi olan BAL Liginde Karaman'ı temsil eden, Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü Başkanı Celil Akgün, takıma sahip çıkması noktasında vatandaşlara çağrı da bulundu.
 
Taraftar kartı hazırladıklarını belirten Celil Akgün açıklamasında; "Karaman'ın gururu, Bal Ligi'nde mücadele edecek olan Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü, tüm taraftarlarını destek çağrısıyla bir araya getiriyor. Takımınızın başarılarına katkıda bulunmak ve Karaman'ın adını en üst seviyede temsil etmek için şimdi harekete geçme zamanı!
Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü, taraftarlarına özel olarak hazırlanan taraftar kartı ile daha da güçleniyor. Taraftar kartı sahibi olmanın ayrıcalıklı dünyasına adım atarken, takımınızın maçlarını tribünden canlı canlı izleme, anlaşmalı mağaza ve restorantlarda indirimden yararlanmaya ve birbirinden değerli avantajlardan yararlanma fırsatını yakalayın. Taraftar kartı ile siz de Karaman Gençlerbirliği'ne destek veren ailemizin bir parçası olun.
 
Ancak destek burada bitmiyor! Takımınızı sahada yalnız bırakmadığınız gibi, tribünde de renklerinizi ve sevginizi göstermek için Karaman Gençlerbirliği formalarıyla bir adım öne çıkabilirsiniz. Forma satın alarak hem takımınızın yanında olmanın hem de gururla taşıdığınız formanızla şehrinizi en iyi şekilde temsil etmenin keyfini yaşayın.
Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü, sadece taraftarlarına değil, aynı zamanda şehrinin iş birliği ve dayanışmasıyla büyüyeceğine inanıyor. Siz de kulübünüzü desteklemek isteyen işletmeler arasında yer alabilirsiniz. Sponsorluk fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak ve şehrinizin takımına katkı sağlamak için iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz.
Destek olmanın ve birlikte büyümenin heyecanını yaşamak için taraftar kartı ve forma sahibi olun, ya da kulübümüze sponsor olarak katkıda bulunun. Karaman Gençlerbirliği'ne destek veren herkes, şehrin gururunu daha da yukarılara taşımak için önemli bir adım atıyor." dedi.
 
Kulüp İletişim: Adres: Karaman Gençlerbirliği Tesisleri Alacasuluk Mah. 553. Sokak
Telefon : 05307081868 Celil Akgün Başkan Yardımcısı