ING’den Son 12 Gün Uyarısı! 15 Bin TL Hediye Edilecek!

ING’den Son 12 Gün Uyarısı! 15 Bin TL Hediye Edilecek!
Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış kızışırken, yeni bir promosyon haberi de ING’den geldi. Türkiye’nin en büyük bankalarından ING, emeklilere 15 bin TL promosyon vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

ING’den emekli promosyonuna ilişkin yeni bir haber geldi. Buna göre, emekli maaşlarını ING’ye taşıyan SSK ve Bağ-Kur emeklileri hesaplarına yatırılan maaş tutarına göre ek koşulsuz 12 bin liraya kadar promosyon alabilecek.

Emekli maaşını ilk defa ING’ye taşıyan emekliler, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin liraya kadar ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin lira alabilecek.

Emekliler, ING Mobil’de bulunan Cebimdeki Danışman ile görüntülü görüşme gerçekleştirerek danışmanlara uzaktan bağlanıp e-Devlet’ten ya da ING şubelerine bizzat giderek emekli aylıklarını ING'ye taşıyabilecek.

en-dusuk-emekli-maasina-7-bin-tl-eklenecek-tarih-belli-oldu-mfgf.webp

ING 15 BİN TL EMEKLİ PROMOSYONU 2024

ING'nin 12 bin liraya varan ek koşulsuz nakit promosyonundan 30 Nisan’a kadar emekli aylığını üç yıl süreyle ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler faydalanabilecek.

Emekli aylığını ING’den almaya başlayan emekliler, bir aylık toplam gelirleri 10 bin liraya kadarsa 5 bin lira, 10 bin lira - 15 bin lira arasındaysa 8 bin lira, 15 bin lira veya 20 bin lira arasındaysa 10 bin lira, 20 bin Türk Lirası ve üzeri ise 12 bin lira ek koşulsuz nakit promosyon alma hakkına sahip olacak.

Öte yandan, 30 Nisan’a kadar ING’den ilk kez emekli aylığını alacak olan ve bu tarihe kadar ilk defa nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatırılmış olan emekliler, üç tane ve daha fazla verecekleri her otomatik fatura talimatına 600 lira olacak biçimde toplam olarak da en çok 3 bin lira ek nakit promosyon alma hakkına sahip olacak.