İş Bankası Bugün Hesaplara 2 Bin TL Yatıracak!

İş Bankası Bugün Hesaplara 2 Bin TL Yatıracak!
İş Bankası, nisan ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelirken, düzenlediği bir kampanyanın son günü olduğunu ve bu kampanya kapsamında müşterilere 2 bin TL hediye edeceğini açıkladı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

İş Bankası, her ay olduğu gibi nisan ayında da müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalar düzenleyerek bol bol hediye dağıttı. Nisan ayı doğrultusunda düzenlenen kampanyaların bugün son günü olduğunu duyuran İş Bankası, bu kampanyalara katılım sağlayan müşterilerin hesabına hediye MaxiPuan yatıracağını açıkladı.

Yine düzenlenen kampanyalardan birine katılan müşteriler, 2 bin TL hediye kazanacak. Buna göre, İşCep veya Maximum Mobil'den kampanyaya katılan müşteriler, 24 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı veya Maximum Kart’ınızla ETS’deki seçili yurt içi otellerinden tek seferde yapılacak 5 bin lira - 9 bin 999 lira arası ilk alışverişte 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira - 19 bin 999 lira arası ilk alışverişte 1 bin lira MaxiPuan, 20 bin lira ve üzeri ilk alışverişte ise 2 bin lira MaxiPuan kazanacak.

285916-902546315.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

2 bin liraya varan MaxiPuan kampanyası, 24 Nisan - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak konaklamalar için 24 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ETS’deki seçili yurt içi otellerinden gerçekleştirilecek peşin veya 3 taksitli ödemelerde geçerli olacak. Ancak 6, 9 veya 12 taksitli işlemlerde geçerli olmayacak.

Her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılacak. Yapılacak olan rezervasyonda ödemelerin farklı kartlarla gerçekleştirilmesi durumunda, ilk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yüklenecek.

ETS’deki seçili yurt içi otellerinde geçerli 2 bin liraya varan MaxiPuan kampanyası ile yüzde 3 ek indirim kampanyası birleştirilebilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ