İş Bankası’ndan Son 15 Gün Detayı! Tam 15 Bin TL Hesaplara Yatacak!

İş Bankası’ndan Son 15 Gün Detayı! Tam 15 Bin TL Hesaplara Yatacak!
İş Bankası, nisan ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Buna göre, şartları sağlayan müşterilerin 15 bin TL hesabına 15 bin TL yatacak. Peki, detaylar neler, kimler 15 bin TL alacak? İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası, yeni kampanyalar vasıtasıyla bol bol hediye dağıtarak müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İş Bankası, son olarak düzenlediği kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesabına tam 15 bin TL yatıracağını açıkladı.

Buna göre, İşCep'ten İş Bankası müşterisi olanlara 15 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığı tanınacak. İş Bankası, söz konusu kampanyanın 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacağı için son 15 günün kaldığını ve bu nedenle müşterilerin acele etmesi gerektiğini açıkladı.

depophotos-17615853-gjhg.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Faizsiz taksitli nakit avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak taksitli nakit avans tutarı 300 lira ile 15 bin lira arasında olacak. Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecek.

Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin yüzde 25’i kadar, en fazla 15 bin lira sınırlandırıldı.

Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecek.

2-3 (dahil) aydan farklı vadelerde ve 15 bin lira üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ