Kalaycı: Karaman'da Destan Yazıldı!

Kalaycı: Karaman'da Destan Yazıldı!
31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde yeniden güven tazeleyen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, kent meydanında toplanan vatandaşlara hitap ederek "destan yazdınız" dedi.

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde Karaman halkı yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gitti. Oyların sayımının ardından resmi olmayan sonuçlara göre mevcut başkan Savaş Kalaycı, yeniden Karaman Belediye Başkanı seçildi ve güven tazeledi.

Geniş bir oy farkıyla bir kez daha başkan seçilen Kalaycı, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halkla bir araya geldi. Teşkilat mensuplarıyla birlikte burada vatandaşların tebriklerini kabul eden Kalaycı, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Türk bayraklarıyla dolup taşan meydanı dolduran vatandaşlar, Savaş Kalaycı'yı belediye başkanları olarak sloganlarla karşıladılar.

Halkın büyük sevgisiyle karşılanan Kalaycı, halka hitap ederek teşekkürlerini iletti. Kent meydanında konuşan Kalaycı, sorunsuz bir seçim gerçekleştiği için güvenlik güçlerine teşekkür ederek sözlerine başladı.

Konuşmasında zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Kalaycı, Karaman halkının gösterdiği teveccüh için minnettarlığını ifade etti.

Karaman halkına 5 yıl daha kesintisiz hizmet vereceğinin sözünü veren Kalaycı, “Çok meşakkatli ve çok çetin bir seçim sürecinin ardından sizlerle bizleri bir kez daha buluşturan yüce Allah’a hamdolsun. Bu Kutlu zafer gecemize hepiniz hoş geldiniz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bizlere teveccüh göstererek bugün sandıkta destan yazdınız. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Karamanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun. Rabbim bizleri sizlere karşı mahcup etmesin, utandırmasın. Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolculukta yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah’a emanet olun” dedi.