Karaman Hastanesi: Tedavi Gören Çocuklar için 23 Nisan Coşkusu

Karaman Hastanesi: Tedavi Gören Çocuklar için 23 Nisan Coşkusu
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı, çocukların 23 Nisan coşkusunu tedavi süreçlerine dahil etmek istediklerini belirtti.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hastanede tedavi gören çocukları unutmadı. Bu çerçevede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları ve tedavi görevli personelin yanı sıra çocuklar ve aileleri de katılım sağlayarak çocuk servisinde etkinlik düzenledi.

Etkinlikte çocuklara günün anlam ve önemini yansıtan resimler çizdirilirken palyaçolar eşliğinde müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Ayrıca, çocuklara hediyeler de dağıtıldı. Balonlar ve bayraklarla süslenen çocuk servisinde, adeta bayram havası esti ve tedavi gören çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı, hastanede tedavi gören çocukların 23 Nisan coşkusundan mahrum kalmaması gerektiğini vurguladı. Doc.Dr. Halil İbrahim Taşçı,“Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.