Karaman Sanayisi İçin Çalışmalarımız Hazır!

Karaman Sanayisi İçin Çalışmalarımız Hazır!
AK Parti adayları Yusuf Bilgin ve Tamer Yıldızbaş, belediyeyi kazanmaları halinde Karaman'ın sanayisini geliştirmek için çaba sarf edeceklerini belirttiler.

AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Adayı Yusuf Bilgin ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Tamer Yıldızbaş, AK Parti'nin belediyeyi kazanması halinde Karaman'ın sanayisini geliştirmek için yaptıkları çalışmaları paylaştılar.

"Depremsiz Sanayi Projesi" çerçevesinde, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde Türkiye'nin stratejik yatırımlarının, deprem riski olmayan Karaman'a kaydırılmasının hedeflendiğini ifade eden Tamer Yıldızbaş, bu projenin önemine vurgu yaptı. Tamer Yıldızbaş,

“Bu doğrultuda, Karaman Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası düzeyde yoğun tanıtım ve iletişim çalışmaları gerçekleştirilecek ve yeni yatırımların Karaman'ın üretim ve istihdam kapasitesini artırması için çaba gösterilecektir” ifadelerini kullandı.

Çalışan anneler için “24 Saat Hizmet Veren Kreş” projelerinin olduğunu ifade eden Yusuf Bilgin “Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesi için 24 saat hizmet sunan kreş ve bakım evi, çocuklarımızı güvenle emanet edebileceğimiz bir ortam sunacak” dedi.

Yusuf Bilgin ve Tamer Yıldızbaş gibi AK Parti Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adayları, Karaman'ın sanayisi ve genç girişimciler için kritik olan Serbest Bölge ve Teknokent alanındaki çalışmaların hızlandırılmasına odaklanıyorlar. Bu bağlamda, Sanayi – Belediye ve Sanayi-KMÜ iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguluyorlar.