Karaman yemekleri TRT1 de çıkacak

Karaman yemekleri TRT1 de çıkacak
TRT1 ekranlarının sevilen sunucusu Turgay Başyayla'nın hazırlayıp sunduğu "Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiyeler" programının çekimleri gerçekleşti. Çekime AK Parti İl Başkanı ve yöneticileri yakın ilgi gösterdi.

Sevilen sunucu Turgay Başyayla Karaman'da çekimlere başladı. TRT1'de yayınlanan "Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiyeler" programı için 3 günlüğüne Karaman'a gelen Turgay Başyayla'ya Karaman Gastronomi Derneği Başkanı ve Kanal70 sunucusu Meryem Evcen eşlik etti.

Yöresel yemeklerinin ve tescil alan ürünlerinin tanıtımı amacıyla, TRT 1 de yayınlanacak olan "Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiyeler" programı için ilk aşamada Hatuniye Medresesi'nde çekimler yapıldı. 
Çekimlere AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk, AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemal Dinçay ziyaret ederek desteklerde bulundular.
 
Karaman Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen haber sitemize yaptığı açıklamada; "Burada 2 gün sürecek olan çekimlerin ardından Taşkale Tahıl Ambarları, Manazan ve İncesu Mağarası, son olarak ta Ayrancı Divle de devam edecek. İnşallah önümüzde ki günlerde şehrimizin lezzetlerini Turgay Başyayl ve TRT vesilesiyle tüm Türkiye'ye ve Dünya'ya duyuracağız." dedi.