Karamanlı Bisikletçiler Yozgat’tan Madalyalarla Döndü

Karamanlı Bisikletçiler Yozgat’tan Madalyalarla Döndü
Karamanlı bisikletçiler Yozgat’ta düzenlenen MTB CUP Dağ Bisikleti Yarışları’ndan derecelerle döndü.
Yozgat’ın ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Yozgat Bisiklet Günleri kapsamında düzenlenen Yozgat MTB CUP Dağ Bisikleti Yarışları’nda bisiklet antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner eşliğinde Elit Erkek, Yıldızlar B Erkek-Kız ve U12 Erkekler kategorilerinde 11 sporcu ile mücadele eden Karaman bisiklet takımı 2 gün süren yarışlar sonunda madalya kürsüsündeki yerini almayı başardı.
Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda düzenlenen yarışların ilk gününde Atak İzcilik Spor Kulübü sporcusu Fuat Görmen U12 erkekler kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Yine Karaman ekibinden Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Emine Zenginoğlu genç kızlarda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü olurken, yıldız b kızlarda mücadele eden Erva Zenginoğlu yarışmaları Türkiye dördüncüsü olarak tamamladı.
Karamanlı bisikletçilerin katıldıkları her yarışta madalya kürsüsünde yer aldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Yozgat ilinin ev sahipliğinde 16 ilden 200’e yakın sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren sporcularımızı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.