Karamanlı hentbol takımı 2. Ligde

Karamanlı hentbol takımı 2. Ligde
Minik atılım spor kulübüne Karaman’dan sahip çıkan olmayınca Antalya’lı iş adamı sahip çıktı.
Karaman’da faaliyet gösteren Minik Atılım Spor Kulübü Karaman’ı Hentbol branşında Türkiye 2. Lig’de temsil ediyor.
 
Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, Karaman’da kimsenin sahip çıkmadığını Antalya’lı bir iş adamının sahip çıktığını belirtirken, “Ne olursa olsun biz Karaman’ın takımıyız ve Karaman halkından destek bekliyoruz.” Dedi.
 
Ayşe Minik haber sitemize yaptığı açıklama da; “Minik atılım spor kulübü olarak Karaman’ı Hentbol branşında kadınlar Türkiye 2.liginde temsil ediyoruz. Zor şartlarla 2.lige kadar çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz takımımızda çoğu Karaman’lı kızlarımızın bulunmasının yanı sıra bu sene hedef yükseltip Türkiye 1.ligine namağlup çıkmayı hedefliyoruz. Bu sebebe takımımızda başka il ve takımlardan transferlerimiz bulunmaktadır. Artık daha güçlü bir kadroya sahibiz ve 18 Mart ta İzmir de kızlarımız hedeflerine adım atmak için sahaya iniyorlar. Pandemi dolayısı ile grup halinde oynanacak maçlarımızın ilk etabında 3 maçımız olacak ilk etap rakiplerimiz Mersin, İstanbul, Samsun olacak.” Dedi.
 
Maalesef Karaman’dan destek bulamıyoruz diyen Kulüp Başkanı Ayşe Minik herkesten destek beklediklerinin altını çizerek şunları söyledi; “Minik atılım spor kulübü başkanı ve aynı zamanda antrenörlüğünü yaptığım takımımım bu 3 maçı namağlup geçip 3te 3le 2. Etaba rahat gitmeyi planlıyoruz takımımız gerçekten çok güzel azimli hırslı Karaman’da böyle bir oluşum yapmakta çok güzel sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum, takımımıza kimse sahip çıkmazken tek destek Antalya’dan bir iş adamından aldık, takımımızı görüp inandı bizlere Karaman halkının da bizlere inanmasını istiyoruz ve Karaman’da ilk defa hentbol branşında kadınlarda bir lig takımı var ve bizler kızlarımızla şampiyon olarak Türkiye kadınlar 1.lige çıkacağımıza inanıyoruz ilimizi en iyi şekilde duyurarak temsil edeceğimiz içinde çok mutluyuz.” Dedi.