Kaza: Elektrik Panosuna Çarptı, Yaralılar Tedavi Altında

Kaza: Elektrik Panosuna Çarptı, Yaralılar Tedavi Altında
Kaza sonrası MEDAŞ ekibi, hasar gören elektrik panosunda inceleme yaptı. Kamyonet çekici ile kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralılar ise hastaneye sevk edildi.

Kaza, öğle saatlerinde Kazım Karabekir Paşa Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. yönetimindeki 70 EF 255 plakalı kamyonet sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu araç önce kaldırımdaki elektrik panosuna çarptı, daha sonra da bir binanın bahçe duvarına çarparak yıkıldı. Kazada sürücü ile kamyonette bulunan İ.G. yaralandı. Olay, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kişi ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerine gelen MEDAŞ ekibi, kamyonetin çarparak hasar verdiği elektrik panosunda inceleme gerçekleştirdi. Kamyonet, yapılan incelemelerin ardından çekici ile olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

pano1.webp

pano2.webp