Kimlik Numarası 0,2,4,6,8 ile Bitenlere Para İadesi! 6 Bin TL Hesaplara Yatacak!

Kimlik Numarası 0,2,4,6,8 ile Bitenlere Para İadesi! 6 Bin TL Hesaplara Yatacak!
Bankalar, düzenledikleri kampanyalar kapsamında müşterilerin hesaplarına para iadesi yapmaya devam ediyor. Son olarak, ING de yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 6 bin TL para iadesi yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

ING Bank’tan 3 ay boyunca ayda 2 bin TL olmak üzere toplamda 6 bin TL para iadesi yapılacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, ING Mobil’den ING’li olarak Turuncu Ekstra programına katılan, Turuncu Ekstra Banka Kart ile 3 ay boyunca ayda 2 bin TL, toplamda en fazla 6 bin TL olmak üzere POS harcamalarından yüzde 20’si nakit iade olarak geri alınacak.

thumbs-b-c-4d190cbacd3b1a0f8c274580c243186e.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya nisan ayında ING Mobil üzerinden ilk kez ING’li olmuş kişiler için geçerli olacak.

Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler faydalanabilecek.

ING’liler, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yaptıkları harcamalarının yüzde 20’sini, ayda en fazla 2 bin TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade alabilecek.

Bir ING’li, kampanyadan her takvim ayı içinde en fazla 2 bin TL, üç ayda toplamda en fazla 6 bin TL iade alabilecek.

Ayın 20’sinden sonra ING’li olan müşteriler için ilk harcama dönemi bir sonraki takvim ayı olacak. Örneğin 20 Nisan’da gelen müşteri için 01.05.2024 – 31.05.2024 tarihleri harcama dönemi olacak ve nakit iadesini haziran ayında alacak.

Kampanyaya Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan fiziksel ve online POS harcamaları dahil olmayacak. Fatura, vergi ve kurum ödemeleri kampanya kapsamında yer almayacak.