Makine Mühendisleri Turnuvada Buluştu

Makine Mühendisleri Turnuvada Buluştu
Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, üyelere yönelik sosyal etkinlikler kapsamında geleneksel hale gelen halı saha futbol turnuvasının on ikincisi düzenledi.
Makina Mühendisleri Odası Karaman İl Temsilciğine bağlı üyelerin oluşturduğu ve “Karaman Türk Dili” ismini verdikleri bir takım turnuvaya katıldı. Karaman İl Temsilciği Yürütme Kurulu Başkanı Ali Değirmenci Karaman Türk Dili takımının ilk maçını izleyerek destek verdi. Turnuvanın bölgedeki mühendislerin buluşturulması ve kaynaşması açısından önemli olduğunu söyleyen Değirmenci; “Karaman İl Temsilciği olarak üyelerimiz ile beraber katılmaktan mutluluk duyduk” dedi.
Maçları lisanslı hakemler tarafından futbol kuralları çerçevesinde yönetiliyor. Tüm takımlar Makina Mühendisleri Odası üyelerinden olup yaklaşık 80 Makina ve endüstri mühendisi üyesi turnuvaya katılıyor.
Turnuva Selçuklu Halı Saha Tesislerinde her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri saat: 18:00-19:30 saatleri arasında puan usulü ile yapılacak yarı final ve final maçları ile son bulacak. Maçlar 3 haftada tamamlanacak ve 3. lük ve final maçları yapılacak.
Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Dr. Aziz Hakan Altun, turnuvanın Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak üyeler arasındaki dayanışma, kaynaşma ve tanışıklığı artırmak amacıyla düzenlendiğini söyledi. Amaçlarının, beyinsel yorgunluğu atıp bedensel zindelik kazanmak olduğunu ifade eden Altun; “Üye dostlarımız yoğun çalışma temposu içerisinde, hayat telaşı içerisinde maalesef bir araya gelemiyorlar, bu tip etkinlikler sayesinde üyelerimizi bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Meslek odalarının en büyük yapması gereken görevlerden biriside meslektaşlarımızı bir araya getirmektir. Böyle bir etkinlik sayesinde bunu da sağlamış olmaktayız. Odamız, üyelerimize mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Bütün meslektaşlarımızın bu futbol turnuvasına göstermiş oldukları ilgileri bizi mutlu etmiştir. Sporumuzun güzelliği, dostluğu, arkadaşlığı hepsi birlikte bir turnuva olması dileğiyle” dedi.