Meryem Evcen Külliyeden destek sözü aldı.

Meryem Evcen Külliyeden destek sözü aldı.
Son günlerde adından sıkça söz ettiren Karaman Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen, Cumhurbaşkanlığı Külliyesin temaslarda bulunarak Karaman'da yapacakları projelere destek istedi.
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu ve İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan’ı ziyaret eden Karaman Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen, Karaman’da bayanlara yönelik yapılacak olan projeler için destek istedi.
 
Meryem Evcen, Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nu Karaman’da yapılacak olan Divle Obruk Festivaline davet etti.
 
Ziyaret hakkında açıklama yapan Karaman Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen; “ Gastronomi Derneği olarak Kültürel yemekler alanında çalışmalar yaparken Bayanlara yönelik yeni projeler de üretiyoruz. Bu Projenin en iyi bir şekilde yapılabilmesi için Cumhurbaşkanı Danışmanı sayın Ayşe Türkmenoğlu ve İçişleri Bakan Müşaviri sayın Hatice Atan’ı makamlarında ziyaret ederek destek taleplerinde bulunduk. Her iki ziyaretimizde sıcak bir ortamda geçti ve Projelerimize destek sözleri aldık. Ayrıca, Karaman’da yapılan Divle Obruk Festivaline davet ettin İnşallah katılım gerçekleştireceklerini belirttiler.” dedi.