Mevlüt Akgün Gazetecilerle Kahvaltıda bir araya geldi

Mevlüt Akgün Gazetecilerle Kahvaltıda bir araya geldi
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün, Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Gazetecilerin sorularını cevaplayan Mevlüt Akgün, “İlk günden bu yana saha da nasıl bir resim çektiniz? Vatandaşın ilgisi nasıl” sorusuna cevap veren Akgün; “Gerek ben gerekse arkadaşlarımız vatandaşlarımızın nabzını ölçüyoruz, çok güzel manzaralarla karşı karşıyayız. İnsanlarımızın çok büyük ilgisi var.” Dedi.
 
3 Dönem Milletvekili yaptığı dönemdeki seçimlerde de rakipleriyle bir araya geldiğini belirten Akgün; “Bildiğiniz gibi daha önce de 3 Dönem vekillik yaptım. O gün seçimlerde yeri geldiğin de rakip adaylarla birlikte bir araya geliyor, yemek yiyor çay içiyorduk. Bu da seçimlerin huzur içerisinde geçmesine vesile oluyordu. Milletvekilliği dönemimde de Karaman için bir proje yapılacağında rahmetli Fikret Ünlü Bey olsun diğer vekiller olsun beraber Bakanlığa gider ve beraber çalışmaları yürütüyorduk. 1990 yıllarında Kahve konuşmaları olur, şehirde seçim gürültüleri olurdu. Sanırım bu tür uygulamaları iptal eden İller arasında sanırım Karaman Türkiye’de ilk sıralarda dır. Biz toplumu rahatsız edecek gürültülü bir seçim süreci istemiyoruz.” Dedi.
 
TROLLAR MUHATTABIM DEĞİL
Sosyal Medyada Trollerin varlığından bahseden Mevlüt Akgün; “Belli merkezlerden trol dediğimiz sahte hesaplarla karalama çalışmaları oluyor. Ben onları muhatap alacak değilim. Sokaktaki vatandaşımız bile onların belli merkezden yönetilen Troll olduğunu çok iyi biliyor. Esas ilgi sokakta İnşallah seçimlerde bunu göreceğiz.” Dedi.
 
BÜYÜK PROJELER AÇIKLAYACAK
16 Şubat Cuma günü PiriReis Kültür merkezinde Proje tanıtımı yapılacağını söyleyen Mevlüt Akgün; “ Karaman için yapacağımız büyük projelerimiz var. Yatırımlardan tutunda, Sosyal alanlara kadar, Karaman’ın uluslararası tanıtımı gibi projelerimiz var. İnşallah bunların hepsini 16 Şubat Cuma günü tanıtım programıyla halkımıza tanıtacağız.” Dedi.