MHP Teşkilatı Başkan Kalaycı'yı övgülerle karşıladı

MHP Teşkilatı Başkan Kalaycı'yı övgülerle karşıladı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, MHP'nin yeni il başkanı olan M. Mustafa Gözel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın bugün MHP yönetimine yaptığı ziyaret gündeme bomba gibi oturdu. Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve Müdürleriyle MHP İl Binasına giden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı yeni il başkanına hayırlı olsun dileklerini sundu.

Savaş Kalaycı'nın gelmesiyle parti binasın da adeta bayram havası eserken Başkan Kalaycı'ya da övgüler methiyeler dizildi.

Ziyareti Sosyal Medya hesabından duyuran MHP Yönetimi Başkan Kalaycı için "Memleket Ehline Emanet" diyerek önümüzde ki seçimde adayının Başkan Kalaycı olacağının da sinyalini vermiş oldu. 

Başkan Kalaycının "Hakkı gözeten Şehrül Emin" olduğunu söyleyen MHP yönetimi paylaşımının tamamında şunları söyledi.

"Halka hizmet ederken Hak'ka, Hak'ka hizmet ederkende halka hizmet edenlerden olmak güzel. Sevilmek, sayılmak, hissetmek ve hissedilmek..
Velhasılı hakkı gözetip Şehr’ül Emin olmak ne güzel.
Bu güzelliğe uygun bulunmak başka, yakıştırılmak başka..
Ama yakışmak bambaşka!
‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletmek üzere teşkilatımızı ziyaret eden Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı’ya, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize gönülden teşekkür eder, Karaman’ı daha gelişmiş bir şehir yapma mücadelelerinde başarılar dileriz. Bizim memleket, ehline emanet.."