Promosyon Tutarları Güncellendi! 26 Bin 500 TL Promosyon Verilecek!

Promosyon Tutarları Güncellendi! 26 Bin 500 TL Promosyon Verilecek!
Kamu bankaları ve özel bankalar emeklilerin promosyon ödemelerini artırırken, işçilere de promosyon ödemeleri yapılıyor. Bu kapsamda, işçilere 30 bin liraya yakın ödeme yapılıyor. Peki, kimler 26 bin 500 lira promosyon alacak? İşte detaylar…

Bankalar hem emeklileri bünyelerine çekerek yeni müşteri kazanmak ve hem de emeklilerin yüzünü güldürmek amacıyla promosyon ödemelerini sık sık güncelliyor. Bu kapsamda, emeklilere maaşlarına göre 20 bin liraya varan promosyon ödemeleri yapılıyor. Ayrıca, işçilere de promosyon ödemeleri yapılırken, bu ödemelerin tutarı 30 bin liraya kadar dayanıyor.

en-dusuk-emekli-maasina-7-bin-tl-eklenecek-tarih-belli-oldu-mfgf.webp

İŞÇİLERE 26 BİN 500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Kamuda çalışanların maaş promosyonları için, yetkili merciler ihaleler düzenliyor. Yetkililer, en yüksek teklif sunan banka ile anlaşmaya varıp, maaş alınmasına karşılık sözleşme imzalıyor. Bu kapsamda, son promosyon anlaşması işçiler için sağlandı. 26 bin 500 lira promosyon yarın hesaplara yatacak.

Devamlı açıklanan promosyon müjdelerinden biri de Şanlıurfa'dan geldi. Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği promosyon ihalesinde en yüksek ödemeyi sunan bankayla anlaşma sağlandı. Buna göre, Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan işçilerin hesabına 26 bin 500 liralık promosyon ödemesi yatacak.