Recep Sertçelik, Akgün ve Kalaycı'yı eleştirdi.

Recep Sertçelik, Akgün ve Kalaycı'yı eleştirdi.
CHP'nin Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik, Cumhur İttifakını vatandaşa şikayet etti.

Her geçen gün kendisine olan ilgiyi arttıran CHP'nin adayı Recep Sertçelik, Mevlüt Akgün ve Savaş Kalaycı'yı hedef alarak çok sert bir şekilde eleştirdi.

AK Parti'nin Karaman Belediyesini 15 yıl yönettiği ve Karaman'a düzgün bir hizmetinin olmadığını belirten Recep Sertçelik Savaş Kalaycı'yı da hedef alarak 5 yılda herkesle kavga ettiğini söyledi.

CHP adayı Recep Sertçelik yaptığı basın açıklamasında; " “Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Atatürk Bulvarı ile devam ettik. “Belediyecilik bizim işimiz” diyenlere vatandaşlarımızın sorusu şu: Türkiye yönetimde 22 yıl, Karaman yönetiminde 15 yıl bulundunuz. Tüm imkanlar elinizdeydi. Ülkenin ve şehrimizin devasa kaynaklarını harcadınız; sonuç ortada. Karaman’ın çok sorunları olduğunu şimdiki adayları söylüyor; sanki bu sorunları kendileri yaratmamış gibi. Diğeri ise Karaman’ı yönettiği 5 yılda Karaman’da herkesle kavga etmiş, şehrin kaynaklarını nereye harcadığını bir türlü açıklamayıp, kendini halkın adamı, garibanın dostu ilan etmiş. Gülelim mi; ağlayalım mı? Biz de diyoruz ki; şaka değil gerçek; 1 Nisan’da bunları değiştiriyoruz!” dedi.