Sami Özdağ'dan 29 Ekim mesajı

Sami Özdağ'dan 29 Ekim mesajı
Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ, Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Saray Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Cumhuriyetin 100. yılının yeni yüzyılın başlangıcı olsun diyen Sami Özdağ; " Cumhuriyetimizin 100. Yılı Ülkemizde tüm anlayış, inanış ve kültürlerimizin ekonomik kalkınma için birlik ve beraberlik içinde olduğu yeni yüzyılın başlangıcı olsun." dedi.

Sami Özdağ yayınladığı mesajın tamamında; " 

Milletimiz Cumhuriyetle nasıl yönetimde Egemenliğini elde etmiş ise;
 
Yine bu Millet, manevi değerlerinden aldığı dürüstlük, yüksek ahlak ve çalışkanlıkla çağdaş, bilimsel, teknolojik alanda da milletimize özgünlüklerle ve çağdaş çalışma metotları ile ekonomik özgürlüğünü de kazanmalı.
 
Bunun için Milletimiz beyinsel ve bedensel faaliyetlerle sanayi, teknoloji ve fikri
 
alanda üretmek ve ihraç etmek için yüksek gayret göstermelidir.
 
Millet olarak bugüne kadar olduğu gibi yarınlarda da ekonomik özgürlüğün temeli olan fikri, teknoloji ve sanayi alanında bilimsel çalışmaları ile bayrağı daha da yükseğe taşıyacaktır.
 
Bunun yolu da Çalışmak, Çalışmak, Çalışmak tan geçer.
 
Bu dileklerimizle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını ve de bu ülke için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle anarken vatan, millet için mücadele etmiş gazilerimizi minnetle anıyoruz.
 
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Ülkemizde tüm anlayış, inanış ve kültürlerimizin ekonomik kalkınma için birlik ve beraberlik içinde olduğu yeni yüzyılın başlangıcı olsun.
 
Nice yüzyıllara." dedi.