Savaş Kalaycı taraftarları arabaları süslemeye başladı

Savaş Kalaycı taraftarları arabaları süslemeye başladı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın sevenleri arabalarını süslemeye başladılar.
Seçimlerin en iddialı ismi Savaş Kalaycı’ya hemen hemen her gün ilgi alaka artarken sevenleri de boş durmuyor.
 
Önümüzdeki günlerde Savaş Kalaycı’nın MHP Genel Merkezi tarafından isminin açıklanması beklenirken MHP tabanın da heyecan her geçen gün artıyor.
 
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın afişlerini arabalarına yapıştıran vatandaşlar sevgilerini ve desteklerini gösteriyorlar.
 
Kamuoyu araştırmalarında ara farkla önde giden Savaş Kalaycı’nın sadece sosyal medyada değil Karaman sokaklarında da aynı ilgiyi görmesi önümüzde ki 5 yılda da Savaş Kalaycı dönemi olacağını gösteriyor.
 
Aracının arka camına Savaş Kalaycı’nın afişini yapıştıran bir vatandaş haber sitemize yaptığı açıklama da; “Hayatımı MHP’ye adamış Ülkücü bir neferim. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli 5 yıl önce nasıl ki Başkan Kalaycı’ya güvenmiş Başkanım da Liderimizin ve dava kardeşlerimizin yüzünü güldürdüyse İnşallah bu seçimde de aynı şekilde güldürecektir. Liderimiz sayın Bahçeli, Savaş Kalaycı’ya ‘Hadi evladım Karaman’ı almadan gelme’ demiş ve Başkanımız da Liderimizin verdiği görevi alnının akıyla yerine getirdiyse bu seçimde de Liderimizin emrini yerine getirecektir. Biz de Bu kutlu yürüyüşün heyecanıyla şimdiden arabamızı süsledik İnşallah 31 Mart akşamı da Aktekke Meydanın da meşaleleri yakacağız.” Dedi.