TOKİ Karaman'da İlkevim Arsa Projesi: Müstakil Arsa Kurası!

TOKİ Karaman'da İlkevim Arsa Projesi: Müstakil Arsa Kurası!
TOKİ'nin "İlkevim Arsa Projesi" kapsamında gerçekleştirilen müstakil arsa yer belirleme kurası, konut sahibi olmayı hedefleyenler için önemli bir adım oldu.

Karaman'da TOKİ'nin İlkevim Arsa Projesi'nde gerçekleştirilen ortak arsa kurasının ardından ada parselleri belirlendi. Şimdi dikkatler, müstakil arsa yer belirleme çekilişine çevrildi. Karaman TOKİ'nin müstakil arsa yer belirleme çekilişi ne zaman yapılacak?

Karaman'da, TOKİ'nin "İlkevim Arsa Projesi" çerçevesinde ortak arsa hak sahiplerinin ada parselleri, kura yöntemiyle belirlendi. Şu anda müstakil arsa yer belirleme çekilişi için çalışmalar sürüyor.

TOKİ, Karaman merkez ilçesinde bulunan arsaların hak sahipleri arasında gerçekleşen kura sonuçlarını duyurdu. Toplamda 245 parsel üzerinde yer alan 245 hak sahibi, müstakil arsa yer belirleme çekilişi ile arsalarını sahiplenme imkanı kazandı.

Kura sonucu belirlenen vatandaşların arsa yerleri, noter huzurunda ve canlı yayında açıklandı. Bu şekilde, TOKİ'nin adil ve şeffaf kura sistemi güven kazandı. Karaman TOKİ müstakil arsa yer belirleme çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ henüz resmi bir duyuru yapmadı. İlerleyen açıklamalarla birlikte tarih ve diğer detaylar buradan paylaşılacak. Takipte kalın! Karaman'da TOKİ'nin "İlkevim Arsa Projesi" kapsamında gerçekleştirilen müstakil arsa yer belirleme kurası, konut sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlar için önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Bu projede arsa sahibi olanlar, hayallerini gerçeğe dönüştürme şansına bir adım daha yaklaştılar.